Vulkanizerske usluge

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

U savremeno opremljenom vulkanizerskom delu, možemo da obavimo sve potrebne intervencije na vašim gumama

Održavanje pravilnog pritiska u pneumaticima pomaže optimizaciji odnosa performanse guma i potrošnja goriva. Ispravan pritisak u gumama omogućava vozačima da iskuse udobnost vožnje, trajnost i performanse. Pritisak u gumama mora biti proveren sa kvalitetnim meračem pritiska i ne može se proceniti vizuelno.

Mnogi sugrađani imaju manjak prostora i nemaju gde čuvati vansezonske gume ili točkove. U slučaju da imate prostora, morate se zapitati da li imate odgovarajuće uslove za čuvanje guma. Iz tog razloga smo uvrstili u ponudu čuvanje vansezonskih guma (točkova), kod nas poznatijem pod nazivom "hotel za gume".

balansiranje hunter 00Hunter GSP 9700 je jedinstven sistem za balansiranje, jedini u svetu koji zahvaljujući ekskluzivnom Road Force Measurement sistemu pruža mogućnost simulacije gazne površine (opterećuje gumu sa 650kg), balansiranja radijalnih i lateralnih (horizontalnih) vibracija, nakon balansiranja određuje najbolju poziciju svakog pojedinačnog točka na vozilu zavisno od karakteristika detektovanih pri balansiranju.

Postavljanjem lepljivih tegova na skrivenoj poziciji unutar felne. SPLIT funkcija omogućava raspodelu tegova iza kraka felne.

Sa ovim sistemom, točak se montira na balanserku na isti način kako je montiran na vozilu – centriran i stegnut preko otvora za šrafove. Ovaj sistem će obezbediti da se točak pravilno izbalansira svaki put, nudeći savršen balans na opšte zadovoljstvo klijenata.

PAX System pneumatika predstavlja potpuno novi koncept koji omogućava vožnju sa ispumpanim gumama do oko 80 km) pri brzini do 50 km/h.

Strana 1 od 2

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga